KUNDER

traceinface hjälper företag och organisationer att nå ut visuellt med sitt budskap med hjälp av unika illustrationer.

SST

Illustrationer till boken Demokratin behöver oss våren 2013. Ett material som tar upp frågor om demokrati och mänskliga rättigheter utifrån ett multireligöst perspektiv. Förutom omslagsbild och kapitelbilder gjorde jag även ikoner som används i boken. Uppdraget genomfördes i samarbete med Göteborgsbaserade kommunikationsbyrån ILIL FORM.

Se alla jobb för denna kund.

SVENSKA KYRKAN

Jag har i ett antal år fått förtroendet att göra illustrationer för Svenska Kyrkan i Uppsala stift. Uppdragen har skiftat i karaktär, allt ifrån tyngre illustrationer, åtgärdsprogram mot sexuella trakasserier, till mer lättsamma illustrationer till en konfirmationsfest. Illustrationerna har använts på affischer, foldrar, åtgärdesprogram, passerkort och som inspirationsmaterial för kyrkans egen personal.

Se alla jobb för denna kund.

NORRLANDSOPERAN

Jag har under tre säsonger fått möjligheten att illustrera Norrlandsoperans symfoniorkesters konsertprogram. Illustrationerna har använts i all marknadsföring så som affischer, konsertprogram, hemsida, spelprogram och flyers. Uppdraget var att genom att lyssna på symfoniorkesterns musik och utgå ifrån vissa värdeord, själv utforska och skapa en bild per musikstycke och sedan gestalta dem på mitt personliga sätt. Det har varit ett drömjobb för mig, eftersom jag har fått stor konstnärlig frihet och kunnat uttrycka de känslor jag fått av att lyssna på den musik som bilderna ska gestalta.

Se alla jobb för denna kund.

SKRIK SÅ HÖGT DU KAN

Logotyp till företaget "Skrik så högt du kan". Uppdraget är ett samarbete mellan traceinface och k-art.

APHORISM ILLUSTRATION

Dessa bilder är ett samarbete med författaren Mikis Mazarakis som skrivit aphorismtexterna som jag sedan gjort illustrationer till. Fantastiskt inspirerande och roligt att få illustrera till dessa texter.

Se alla jobb för denna kund.