Julmarknad på Stora Holms Säteri

Julmarknad på Stora Holms Säteri

6 december 2023

Den 9 och 10 December hittar ni mig på mysigaste julmarknaden på  Stora Holms Säteri På Stora Holm hittar ni många fantastiska kreatörer i en otroligt mysig och stämningsfull miljö. Jag tar med mig nymålade tuschfåglar, konstkort, julkort, inramade Fine art tryck, originalkonst och lite annat smått och gott. Varmt välkomna kl 11-17 på Lördag … Read More

Kulturnatta Fredagen 27 oktober

Kulturnatta Fredagen 27 oktober

4 oktober 2023

Den 27 Oktober är det dags för kulturnatta och ni hittar mig tillsammans med konstnären Anette Carlssson Moberg i hennes fantastiska ateljé på Fabriksgatan 43 i Gårda. Öppet 18-22, välkomna!

Konstrundan Västra Hisingen

Konstrundan Västra Hisingen

8 augusti 2023

Den 16 och 17 September deltar jag i Konstrundan Västra Hisingen. Ni hittar mig och min konst på fina Stora Holms sätteri i en helt fantastisk lokal som jag kommer att dela med bästa Charlotta Folkelind. Missa inte samlingsutställningen på Kulturhuset Vingen den 11-17 September.

Sommarutställning Klädesholmens Galleri

Sommarutställning Klädesholmens Galleri

3 juli 2023

Varmt välkomna på vernissagen till Klädesholmens Galleri den 14 Juli 14-19! En samlingsutställning där flera av mina populäraste Fine Art tryck finns med. Öppet: V. 28 fredag, lördag och söndag kl 11-17:30 V. 29-31 fredag och lördag kl 11-17:30

Utställning River City Gallery

Utställning River City Gallery

23 maj 2023

Välkomna på vernissage på RiverCity Gallery konstutställning den 3 Juni kl 12-16! Jag kommer visa ett antal av mina senaste alster på denna samlingsutställning där alla inbjudna konstnärer skapat på temat Göteborg. Utställningen pågår t.o.m. den 18 Juli 2023.

Trendenser & Friends

Trendenser & Friends

4 april 2023

Nu säljs min originalkonst på Trendenser & Friends i Kungsbacka. Butiken är en ny konceptbutik som säljer nordisk design noga utvald av Frida Ramstedt på Trendenser. Missa inte att besöka denna pärla till butik i Kungsbacka!

Superdesignmarknad

Superdesignmarknad

9 januari 2023

Den 4 och 5 Mars är något att längta till! Då är det nämligen dags för A la Londons superdesginmarknad mitt i centrala Göteborg på Östra Hamngatan 23. Där hittar ni mig tillsammans med över 120 andra fantastiska kreatörer. Välkomna dit!

Julmarknad Stora Holms Säteri

Julmarknad Stora Holms Säteri

23 november 2022

Den 3-4 December hittar ni mig på Stora Holms Säteri Julmarknad på Hisingen! En fantastiskt mysig Julmarknad som ni bara inte får missa! Vi ses där!