Priser

Alla produkter anges med pris i svenska kronor inklusive moms.

I varukorgen ser du det totala priset inklusive moms och frakt.

Betalning

Traceinface erbjuder betalning via kort.

Paypal ser till att din kortbetalning sker säkert. Det går bra att betala med både Visa och Mastercard.

Leveranstid/fraktkostnad

Dina varor skickas med Posten AB och leveranstiden hem till dig är mellan 2-7 dagar i Sverige på varor som finns i företagets lagerhyllor. För varor som behöver tryckas, tillexempel giclée tyck, beror leveranstiden på tryckeriets väntetid. Om paketet är skrymmande och inte går ner i en vanlig brevlåda kommer du att få en avi om uthämtning på ditt närmsta postombud.

Fraktkostnaden framgår av hemsidan.

Du som kund ansvarar för att godset inte är skadat innan du tar emot och kvitterar leveransen.

Bytesrätt/Reklamation/Outlösta paket.

Om du vill returnera en vara gäller ångerrätten i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick.

Returen sker på egen bekostnad och du som kund ansvarar för att varan inte är skadad innan du returnerar varan. Returer ska skickas som brev eller paket till företagsadressen för Traceinface, vilken finns på hemsidan.

Är innehållet skadat vid leverans, ring eller mejla mig. Mobil:0707640628 alt johanna(at)traceinface.se

Jag debiterar en avgift för paket som inte hämtas ut, vilket motsvarar de faktiska kostnader för returfrakt, fraktkostnader samt hantering. Vid eventuella tvister angående reklamationer gäller Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Återbetalningsskyldighet

Om du utnyttjat din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot felfri vara i retur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *